UA-156124968-1

Promo video produkcija jedna je od prvih video produkcija u Hrvatskoj koja se specijalizirala za izradu promotivnih video materijala koji doprinose boljoj vidljivosti proizvoda i usluga naših klijenata. S entuzijazmom kojim pristupamo video produkciji, naše metode se konstantno usavršavaju i dokazuju na današnjem zahtjevnom tržištu pružanjem upravo onog što obećamo.  

Naši klijenti su srž našeg uspjeha i zbog toga smo izrazito ponosni na posao koji za njih obavljamo i na način na koji doprinosimo njihovom uspjehu. Velika većina naših klijenata je s nama već gotovo 10 godina - što pokazuje da smo iskreni, pouzdani i da pružamo kvalitetnu uslugu.

Mobirise

PROMO VIDEO PRODUKCIJA ima vrhunski tim producenata, scenarista, redatelja, novinara, snimatelja i montažera koji će Vaš proizvod i uslugu prezentirati na originalan i kupcima atraktivan način. Mi znamo kako napraviti jedinstveni promotivni video koji će biti primijećen i od strane korisnika kao i internet pretraživača, kojeg će na kraju pogledati više tisuća ciljanih gledatelja. Tradicionalni načini oglašavanja poput tv reklama ili oglašavanja u časopisima već danas postaju prošlost, a budućnost promoviranja proizvoda vrlo je jasna- to je WEB VIDEO MARKETING! Jednom snimljeni promotivni video ostaje na internetu koliko Vi to želite.
Istraživanja su pokazala da je video format na internetu najučinkovitiji način privlačenja kupaca i novih klijenata.

PROMO VIDEO PRODUKCIJA
okuplja vrhunski tim medijskih stručnjaka i profesionalaca iza kojih stoje na tisuće sati snimanja, montaže, režije i uređivanje svih vrsta video formata; od televizijskih emisija, spotova, reklama, reportaža, tv priloga do promotivnih, edukativnih i korporativnih filmova. Tim" Promo Video Produkcije" nudi Vam kreativna video marketinška rješenja.
Uz nas Vaša web stranica neće biti suhoparna i natrpana tekstom. Kroz video uratke informaciju o kvaliteti vašeg proizvoda ili usluge moći čete prenijeti direktno, sažeto, dinamično i moderno. Kroz video format imate pristup emocijama Vaših klijenata, zato ih nemojte razočarati. PROMO VIDEO PRODUKCIJA - Vaš partner u Vašoj poslovnoj strategiji.

Oleg Weisz

Osnivač Promo video produkcije

ADRESA

Braće Domany 4                     
10.000 Zagreb
Croatia

KONTAKT

Email: info@promo-video.tv           Phone: +385 1 4103 888                  Mobile: +385 95 4444 124

Made with ‌

Website Builder Software